Thelma a Michael Hutchence

... je nesmírně půvabné, když věci, které jsme milovaly a milujeme objeví naše děti
.... většinou se to přihrne jako velká voda a propojí někde, kde byste to vážně nehledali
... a tak si povídá Thelma doma se svojí dcerou, která právě objevuje kouzlo Michaela Hutchence z INXS, Thelma nezaváhá a vytáhne eso z rukávu, protože Michael je samozřejmě naše big love ještě z dob, kdy jsme se ani my dvě neznaly, ale stejnej gang jsme byly zjevně vždycky
... no zkrátka vytasí historku, kterou jí všechny naprosto neskrývaně závidíme, prostě se na koncertě držela s Michaelem za ruku, odzpíval jí takhle skoro celou píseň, a kdyby tenkrát byla odvážnější, mohla přeskákat zábrany, ty postavený okolo i ty vlastní a kdo ví, jak by tahle historka skončila... nakonec ale o některých věcech je fajn jen snít a nemuset řešit následky ????
... každopádně vyprávějte tohle dceři na začátku puberty, říkala "mami, ty seš teda fakt děsně hustá! A co tě vedlo k tomu, že sis vzala proboha vzala tátu, když tě chtěl Hutchinson!!! Můžeš mi to vysvětlit?" ????
... já zase ve stejnou dobu vedla doma hovor s mým puberťákem, který je o fous starší, a teď se zajímá o seberozvoj jak na duši tak na těle a cvičí a trénuje a chtěl mi ukázat rozdíl, jak vypadal před 3 měsíci a jak vypadá teď (jen zdůrazňuji, že to jsou v tomto období velice vzácné chvilky sdílení)
... no a já vykulila ????, protože na fotce hotovej mladej muž jak z časáku, úplně to najednou nevypadalo jako moje vlastní dítě!
... a tak ze mě vypadlo "no páni, ty vypadáš jako vlkodlaci z Twilight!" (ti co neviděli film, prostě upíři a vlkodlaci a vlkodlaci vždy než se promění z lidské podoby, tak svlékají a odhazují trička a jsou dost dobře stavěný, aby se na to dalo koukat)... jako nezastavila jsem to, prostě to vylítlo ????
... no, chvilku jsme se točili v koupelně na místě a rozdejchávali to, ale nakonec to vzal v pohodě, tak uuufffff
... smějeme se tomu s Thelmou už třetí den a usoudily jsme, že na některé otázky je asi důležité neodpovídat a některé výkřiky je lepší spíš spolknout
Louisa