Thelma a Louisa jedou do Plzně

... jely jsme dnes s Thelmou do Plzně
... vlakem!
... nechat se tetovat!!
... a vstávaly jsme kvůli tomu v 5h ráno, tohle dělaj jen srdcaři!!!
... věděla jsem, že Thelma vlakem moc nejezdí, vzpomněla si matně, že naposledy jela na výlet ještě s kočárkem Pendolinem na Karlštejn, že to ale bude takový haló?!?!?!
... byly jsme v kupé samotné, hotová krása, takže jsme probraly všechno možné, třeba, že chceme jít s dětma na Comic-con (největší festival popkultury v ČR - sci-fi, fantasy), já bych nejradši šla v nějakém epesním kostýmu, ale to by moje dítě v pubertě asi nedalo, musely bysme se domluvit, že se asi budeme tvářit, že pro tento den je jeho máma Thelma, ale to asi taky nedá... trošku se točíme v kruhu, uvidíme, co se ještě stane, ale hostem je legendární Highlander, o to my dvě vážně nemůžeme přijít!
... na dotaz v kolik pojedeme zpátky do Prahy, odpovídám "uvidíme, jak to bude dlouho trvat, prostě si pak koupíme lístky na nádraží, jestli se tedy nechceš věnovat průzkumu Plzně?"
Thelma na to "nevšimla jsem si, že by ses ty hnala někde na hrad?" a já na to "to mě tedy neznáš! a kdy jsme vůbec měly příležitost se na nějakej hrad hnát???"???? (Thelma má zvláštní zkušenost s vášní mužů, kteří rádi obchází hrady a fotí se se zříceninami a dost jí to děsí)... takže v pohodě, tohle dnes vynecháme, i když já si pod průzkumem Plzně dovedu představit i spoustu dalších věcí ????????
... Thelma byla překvapená, když se v uličce objevila slečna s občerstvením, a hned na to "já to vědět, tak si kafe nekupuju", že máme k dispozici i toalety, to už byla úplně v údivu, a když přišla paní průvodčí, to zrovna telefonovala s dcerou, začala volat máme tady revizora! Tak to jsme se zase hodně smály s paní průvodčí my.
... V Plzni bylo krásně, třeba když jsme procházely příjemným parkem a já nadšeně prohlásila, to je paráda, mají tu i vodopády (myšleno vodotrysky), Thelma spokojeně zamručela jako v Řecku... však my si vystačíme!
... tetování máme, dobře to dopadlo ????
... Thelma to zamyšleně zakončila slovy "malověrnost je největší hřích"
... tak jistě, dál není co dodat, takhle by nám ty pondělky šly, užijte si taky svoje pondělí †
 
Louisa