Díky fjordům za to!

"Díky fjordům za to!"
... tak touto hláškou nám vstupuje na scénu další postava, a to... tadaaaaááá Scullyová osobně! dost trvala zrovna na tomto oslovení (jednu dobu se prý česala a oblékala jako ona), takže je to odteď Scullyová a basta ????
Tak snad jste si nemysleli, že chytračíme jen ve dvou ???? někdy nás bude i víc ????
... a teď k fjordům
... všichni řeší vztahy, teď máme dokonce pocit, že řešíme hromadně jenom vztahy a intenzita je ohromná, a tak vytahujeme historky, že na sebe nestačíme koulet očima, pak se vzájemně uklidňujeme, abysme vůbec usnuly, protože tyhle příběhy jsme snad ani nikde nečetly a sám Julio Medem (výborný a můj a Thelmy oblíbený španělský filmový režisér - jeho filmy jsou magická dramata o lásce, vášni, vztazích, samozřejmě!) by nás bral do teamu hned!
... a teď už vážně k těm fjordům!!!
... došlo na historku, jak si jednou Scullyová vyrazila na koncert drsné hudby drsných chlápků ze severských zemí a s jedním si padla do oka, popíjeli společně u baru celou noc a cítili se krásně, tady a teď, však víte, jednou za milion let se to ve vesmíru spojí a jen "čumíte"
... ona teď prohlásila, že naštěstí se nic víc nestalo, občas na něj dodnes platonicky vzpomene a prej "díky fjordům za to"????
... no tak né všichni mají to štěstí, že jsou na půl cesty fjordy???? tady nabádám k ostražitosti!
... zakončily jsme celé povídání zasněně, vzpomínkou na Gandalfa, který říkal "nikdo nevidí do všech konců"
... no jóóó, když my jsme zvědavé jako opice a tykadla máme ve vzduchu a ty odpovědi jsou někdy tááák daleko ????
Držíme si vzájemně palce... ať jsou fjordy vždy na správném místě ????
Louisa